Hål i strumpan

Fredagen den 20:e mars 2009


Hål i strumpan

Det kan bero på att naglarna är som rakblad. Möjligen kan orsaken vara att sulorna är jämförbara med treans sandpapper. Hur det än är med det så har mina strumpor en tendens att ge upp. En annan anledning till det kan vara att de flesta av dem är inköpta i 3-pack för 19 kronor på Ge-kås i Ullared.

För en tid sedan besökte vi en större skoaffär där barnen kan parkeras framför en liten TV så att föräldrar i lugn och ro kan springa häcken av sig mellan skoställen. Det är till och med så välplanerat att barnen kan se filmen medan föräldrarna kröker rygg och provar skor på dem.

Efter att ha bestämt oss för skor till båda barnen gick jag och min sambo, tillika barnens mor, bort mot herravdelningen för att ekipera mina fötter.

-Pappa? Mamma? hörde vi plötsligt en bekant röst hojta och när vi vände oss mot ljudet såg vi den fasansfulla bilden av vår son som kom knallande i strumplästen genom affärens mittgång.

Det vore väl frid och fröjd om det inte vore för en liten detalj som upptäcktes av de flesta skoletande gästerna i butiken i och med sonens oblyga approach mot oss. 

Varje strumpa stoltserade med var sitt centimeterstort hål. Båda hålen var placerade rakt över stortårna så att dessa, båda två, stack ut och lyste som vita små lampor på de svarta strumporna.

Någon har ärvt sin faders rakbladsnaglar och sandpapperssulor. Möjligen kan det bero på att också hans strumpor kommer i 3-pack för 19 kronor från Ge-kås i Ullared.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0