Fredagen den trettonde

Fredagen den 13:e mars 2009

Klockan närmade sig tjugo i sex på fredagseftermiddagen då jag och barnen lämnade hemmet för att hämta min sambo på flygplatsen. Hon skulle ankomma från Stockholm medelst flygplan.

Bakom oss i hemmet lämnade vi hackade grönsaker, sedvanlig vitlökssås och tacofärs. Klart för intag efter upphämtning av en styck moder och sambo.

Fredagen den trettonde. Om man vill vara skrockfull kan man vara det. Om man vill kan man måla fan på väggen och skämta om flygresor på just detta datum. Lite otur kan den skrockfulle vänta sig och det borde kanske hänt något.

Katten borde ätit upp tacofärsen. Flygplanet borde i alla fall vara minst en timme försenat. Vi borde fått punktering på bilen eller i alla fall lite soppatorsk.

Det var ett bräckligt upplägg för eftermiddagen och kvällen. Det var många kritiska punkter som skulle passeras men trots det ödesdigra datumet gick hela planen i lås.

För ovanligheten skull kunde planen smärtfritt förlöpa. Om det berodde på datumet eller någon typ av slump låter jag vara osagt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0